Saturday, 22 September 2012

Lay Down Ourself ◕ ‿-。

Hey lovelies 。◕‿◕。

A relationship with God is the most important relationship you can have. Trust him and everything will always turn out fine. ♥

Awal sem III nie dah macam-macam benda berlaku. Letih hati dan perasaan.Masalah datang tak henti-henti. Bak kata org putih, emotionally and physically tired. =.=" 

Apa yang mampu lakukan,mengadu kat Yang Maha Esa. Sebab DIA lah pendengar terbaik. DIA lah our best counsellor. Betul tak ? Sangat betul. Aku sendiri lately nie, bila semua rasa serba tak kena, hanya mampu mengadu pada Nya. And syukur, lama-lama benda tu akan setel dengan sendirinya. Jangan terlalu bergantung pada diri sendiri. Sebab kita nie hidup bukan untuk diri sendiri tapi untuk DIA. Kerana DIA lah kita di dunia ni, so please, jangan nak ikut sangat kepala sendiri tu. Kadang-kadang bila kita lay down ourself,He will takes control.DIA sayang kita. Cuma kita harus bagi chance pada DIA utk buktikn His Love so friends, Don't worry too much ^^ 


Take a big deep breath and let go. Let go of all your worries right now at this very moment. Let go and let God. Let God consume your mind. Let Him be your thoughts. Let Him consume your heart. Let Him be your desires. Let Him be the comfort and peace you need. Let Him consume you completely from the inside out. Take a big deep breath and really let go and let God.



“You’re exhausted in the faith because you’re looking at you. The more you look at yourself and the less you look at God, the more you get frustrated at yourself.” 


So kawan-kawan yang kat luar sana, kalau ada masalah berat, jangan bergantung pada kekuatan diri sangat. Depend on God's strength okay. Lay down ourself and if it is God's will,everything will be alright. Believe me. I have gone through this experience. and I thank God for that. ❤

 

Monday, 10 September 2012

❤ Sem III di UTM

Hey lovelies 。◕‿◕。


Inilah jadual baru saye. Saya sangat suka hari Jumaat. =.="

 Azam semester nie mestilah nak dapatkan keputusan yang baik dan cemerlang. Cewah gituuu ~

Yang penting sem kali nie,I will depend on God's strength NOT on my own strength. Amin ^^