Saturday, 18 February 2012

City Hunter Bean Pole Bag ♥♥♥






Hai hai hai korang :)

Eh kenapa ada beg tetiba nie? dah buka blogshop bag ke cik Viera? Haha. No no.Bukan blogshop beg ye sayangs sekalian walaupun aku nie pencinta tegar beg especially yang ala-ala Korean punya tu.Hihi.

Beg nie namanya Bean Pole.Eh bukan namanya tapi jenamanya.Tak sama ke? Haha. Beg nie fames and sangat digilai ramai untuk pencinta drama Korea mcm aku nie lah sbb beg nie macam yang dalam gambar kat atas tu,Park Min Young @ Kim Na Na pakai,heroin City Hunter,drama Korea terhebat pernah aku tengok.Fuhh,rugi kalau korang tak tengok.Aku pun baru tengok tahun nie sebab ada masa lapang masa cuti nie tadi.Tak nak tengok time bukan cuti sebab akan sakit kepala,nak habiskan citer cepat cepat punya pasal sanggup berjaga sampai jam 4 pagi.Hoho. 20 episode dalam masa 3 hari.Lagi best tengok kat rumah.Cucuk external kat TV Plasma 43 inch and duduklah kau di situ sampai kena marah sbb tak buat house work.Haha.No,no.Mak aku pun join tengok citer nie.Adik-adik aku apalagi sebab citer nie banyak action,and love of course,cuma tak dititikberat sangat.Sedang- sedang je.

Eh apa aku melalut nie? Dah review pasal City Hunter pula..Auww~Haruskah? Haha.

Okay,back to topic.Bag. Harganya RM50 termasuk pos di sheabelle.com.Aku guna alamat kat UTM so murah la sebab sama di Semenanjung.Harga asalnya RM42.RM8 postage.Perlu aku tunjukkan jalan pengiraannya juga ke? Haha.Dah sampai kat pejabat KTR,aku dah check track ID nya td.Isnin nanti boleh ambik! Wee~

Boleh berlagak dengan beg retis sem II nie.Haha.Tak cukup matang betul perangai.

Beg nie sebenarnya imbuhan.Ceh,BM sungguh.Haha.Beg nie sbg sagu hati,hadiah,for diri sendiri sebab ? Result sem I dah kuar and keputusannya,berbaloi dengan usaha.Walaupun ada certain subjek aku target A- ke atas,tapi lain yang didapat.Takpe.Think positive.Positive minded is a great mind.

Hopefully dah dapat beg baru nie, sem II nie lagi gigih berusaha.Never give up and terus berusaha Vie! And my dad dah bagi green light cari handphone baru kat JB nanti.Thanks dady! ♥

Taktahu nak hp apa lagi cuma yang pasti bukan Samsung Galaxy S2.Harganya mahal sangat.And size nya besar giler.Tak sukalah.Sebagai sorang pelajar yang harus mengutamakan keperluan daripada kehendak,haruslah tidak membeli handphone yang mahal jika family anda bukan terdiri daripada golongan kaya-kaya okay? Haha.

So,maybe stick to Xperia Ray.Haritu dah try on hand.Boleh tahan la cuma masih tak biasa lagi dengan hp touch screen,biasalah orang kampung baru nak guna touch skrin nie tangan pun keras kaku gler.Sila haribulan nak reply mesej pun berjam-jam menaip.Hahaha.

Okay,will update later ya!

p/s:
Berdebar untuk subjek Comp.Math sebab kena belajar Differentiation and Integration.Ee,taksukalah!
Tapi kena love ♥ euw euw sem ni untuk score.You can do it Vie! Love it as you love your God ♥