Wednesday, 13 June 2012

Final Exam Semester II

Hey lovelies 。◕‿◕。

Tengok Cik Fairuz post pasal Final Exam Semester II so kite pun terhegeh juga nak citer. Hehe. Currently aku kat PSZ, konon nak belajar Network la setelah seharian kat bilik takpat nak study langsung sbb network subjek sangat BOSAN!! Sungguh Virtual. Tetiba teringat Virtual Barber. Haha. Apapun chapter 23 dah siap baca. Baca je bukan nak faham betul-betul pun =.="

Setakat nie 2 paper down. TITAS dan Programming Techniques II. Titas okay je. Walaupun ada nama NC UTM kuar, Zaini Ujang and I was like ?? Eh eh takde pun dalam buku TITAS semalam? Haha. Kantoi tak baca buku habis. Ya, ya saya mengaku. Saya tak baca abis pun. Dah sampai page 200 something terus rebah. Kalah dengan rasa bosan dan mengantuk. Huhu.

Programming macam biasa je. Macam last sem ? Tak kot. Better rasanya. Rasa je pun. Haha. Apapun pasrah je laa.. kekadang rasa macam nak berhenti belajar pula. Eh tetiba ? Haha. Takde laa. Itu hanya perasaan putus asa yang menghantui diri. No matter what happen, my Heavenly Father will always be with me <3

So next week paper Network on Monday. Wednesday pula paper Computational Math and finally, Thursday paper Web Programming ! Wehuuu! Ceh ceh happy gaya macam dah habis periksa. Apakah ? Saje nak trigger mood happy sikit atleast bermotivasi sikit la kan kan ? Hahaha. My only hope to get A this sem is Web Programming. sebab aku minat subjek tu. minat giler giler. bukan macam dengan Network nie haa.. virtual virtual.. tak nampak pun apa benda yang aku belajar nie dalam konsep real life. Huhu. sadis tak?

Apapun I just do my best. Dapat C ke atas dah syukur dah, hahaha.

Okay, adios. 

3 comments:

Herda_Husna said...

senior cicero hebat network.dulu die highest mark.hehehehe

Aida Effarina said...

gudluck viera! web programming is awesome, senang sgt nak score.. sbb dia bukan java kan. heee :D

Fairuz Muzafar said...

sibuk je awak tiru saye, haha, gud luck cik viera!