Monday, 15 August 2011

What's Up Today ?

Hi everyone !

It's been a long time huh ?
Hehe. Takde idea nak update pasal apa sebenarnya. Nak bangkitkan isu politik,nanti fames pula jadinya.HAHA. 

This is a short update actually.Cerita ringkas so takdelah blog sepi sangat.Heh -.-


Sticker permission masuk UTM dah sampai td. Hey,terkejut juga lah. Haha. Sebab taktau pun akan ada benda nie. So agak agak,kalau lekat kat cermin hadapan Air Asia nanti boleh tak ? Konon nak bagitahu seluruh Malaysia la yang diri sndiri masuk UTM. Haha, Macam lah ada org kat langit tu nampak Viera.. Nak show off kat burung kali. Haha,

Next, label my cuteshop pun dah sampai tadi. Actually lama dah order nie tapi ada je masalah ngn design nya. So, its takes time. Banyak kali juga kena ubah sbb bila print,tak cantik sgt kata si pembuat.

original design
It is supposed to look like this tapi bila print tak clear pula wording blogspot tu kata the producer. Cewahh. Haha. So, kitaorg discuss. I bagi tahu apa elemen-elemen yang I guna masa buat ribbon label nie and finally it turn out into something like this.


A lil bit different tapi still cute so takpelah.. hehe. Also,the producer give me two free keychain.Thnks ya!


Interested ? Jum visit blog kucinpurple. :)

Sekarang dah boleh lekat and jahit label nie kat cute craft items yang diorder. Hihi. Kiranya bisnes semakin maju la ye sbb mampu buat label nie. Haha. Padahal nak deactivate kelak, not closed ye. Hehe.

Okay,till then,Will update soon!


3 comments:

Mya Shukor said...

perghh tag label sendiri tu. kagum! :)

Aida Effarina said...

congrats viera! waahh dah nak further degree. sy still merangkak2 diploma lg. n_n

semoga business awak terus success n become a successful businesswoman one fine day! :)

Viera said...

@Mya
ala,small step into the future tu bbe.hihi :D

@Aida
thnkiu dear ;)
takde beza nya dgree and diploma tu.
i salute budak diploma yg amik degree nnti sbb dorg puna ilmu lagi bnyak.bukan cm matrik mcm mee segera nie..haha..yg pnting,kualiti! ngee~

amin.mudahmudahan la ^__^