Friday, 16 December 2011

|Stay Up dan Sakit Kepala|


Hai awaks!

Tiada mukadimah panjang lebar untuk entry kali nie.Maleh den.Sakit kepala.Tak tidur nie sepanjang malam.Siapa suruh kan? Haha.Tu la pasal.Buat kerja last minute.Awal minggu bersenang lenang betul.Sekarang sampai tak tidur sebab buat assigment.Weekend nie aku kena pergi Tanjung Piai,Pontian ikut kursus pengurusan yang dianjurkan HEMA UTM so aku takut aku takda masa nak buat kerja baik tak tidur terus lepas tu complain sakit kepala apalah..Standard la mahasiwi 'cemerlang' macam aku nie nak stay up segala bagai sampai tak tidur gara-gara buat assigment.Haha.Moga mendapat balasan yang  setimpal dengan usaha.Amin!



Dengan team mates yang macam bukan team-mates baik bagi markah individu terus kat aku.Ni dorang free je dapat markah sekali padahal aku yang berhempas pulas buat.Sengal la.Kalau team-mates aku baca post nie, oh hai team-mates.Awak malas? Awak sakit? Awak tak tahu buat ? Takpe,saya yang rajin,sihat dan tahu buat nie akan buat untuk kita okay. Agak sinis ye di situ. Team-mates,sila terasa and rasa bersalah k.Lepastu pergi minta maaf.


Aku tak kisah sebenarnya nak buat seorang tapi nak juga mengungkit kat sini.Hoho.Mengade je.Sebab ilmu tu aku juga yang dapat cuma bengang la dorang takda effort nak tanya"Vie,ada apa perlu aku bantu?" walaupun dia taktahu buat atleast tunjuk rasa concern tu. Grr. Sebal. Ok dah.Kang gaduh pula ngan team-mates aku.Team-mates,chill ! ^_^

Okay,esok nak tidur puas-puas dalam perjalanan ke Pontian.Wee~Bercuti.Haha.Bercuti la sangat.


Agak-agak Tanjung Piai tu macam nie tak pantai nya? Haha. Imaginasi melampau gara-gara tak tidur.Ok dah.Babai~ Nanti aku citer pasal Kursus Pengurusan tu ya.Tu pun kalau rajin.pfft. 


1 comment:

Aida Effarina said...

haha normal la tu tak tidur siapkan assignment. sy pernah wat dulu masa final exam sem 1, tido satu jam then dlm exam hall blank je. haha. :P

p/s: study2 jugak, get enough rest k.. :)