Thursday, 19 January 2012

Samsung Galaxy S2 in Wishlist

Hey hey you you~

OMG! OMG ! OMG! OMG!

This is the best smartphone ever.



Gotta get this if I get 3.00 pointer and above this sem.Eventho the price quite expensive maybe I just cedok my PTPTN and ASB Dividen.Hahaha.


Exceli myself bukan penggemar handphone jenama Samsung tapi lately nie ada seorang kawan menyedarkan Samsung pun not bad juga.Yelah,selama nie asyik stuck ngan Sony je.Laptop Sony.Hp Sony.Kamera Sony.Nak buat mcm mana.Dah Sony je yang selalu ada produk warna kegemaranku iaitu PINK.Haha.Lagipun Sony okay apa.

Berbeza dengan Samsung Galaxy S2 nie,apa yang paling aku suka ialah VOICE TALK. Perghh. Dari dulu lagi berangan and berfikir ada tak buat smartphone yang bila kita command je,dia akan buat command kita tu..And last year dapat tahu Iphone 4S boleh buat. Boo. My idea.Haha.Nak Iphone 4S tapi still student so jangan nak mengade ye.Then again lupakan je lah.Huhu.

Just now,since myself mencutikan diri dari bercrafting so mula lah google sana sini pasal smartphone yang warna PINK,harus wajib ada dalam kategori.Keluarlah SAMSUNG GALAXY S2. Taktahu lah kat Malaysia nie dah ada ke tak warna pink.Kalau belum,akan ku tunggu kaler pink sampai sekaligus menunggu harganya turun bawah RM1000 sebab skrg nie search kat internet harganya masih RM1000 ke atas. Bapak mahal aiee~ Mcm yang aku cakap td,kalau desperate sgt akan ku cedok dividen ASB haritu.Dan PTPTN sbb my dad dah janji akan beli hp baru kalau dapat 3.00 pointer ke atas sem nie.and bajet dia bawah RM1000 la.

Takpe takpe.Sabar Vie.It's for ur own good.Macam dulu nasib baik tak dapat 3.00 pointer ke ats utk matrikulasi kalau tak mesti terbeli Xperia Ray dan gigit jari tengok Galaxy S2 nie. Pergh.Alasan.Haha.

Takyah nak explain la specs dia.Korang google sendiri.Aku cuma enhance spotlight smartphone nie adalah VOICE TALK nya.Boleh la text darling di kala mengantuk,takyah buka mata nak taip msg cuma cakap je.Ngeh ngeh ngeh. :P

Harap sangat harganya akan turun bawah RM1000 Februari nie.Amin.Amin.Kalau ada warna PINK lagi bagus.Kalau takda,ambik yang warna putih kot pastu cari casing.Tp tetap tak puas hati.Nak pink jugak! Haha..Kita doalah moga pink available kat Malaysia sekarang.Anyone knows? Ngee~

Till then.Love you Galaxy S2 <3

1 comment:

Herda_Husna said...

alaa...lepas punye dpt 3.oo n above..hehe. viera tmbah la duet sndriri ckit.ur dad bg seribu.then u juz tambah ckit2 la..hehehe