Friday, 16 November 2012

Desaru Outing :)

Hey lovelies 。◕‿◕。

Jac,Vel,My shepherd Sis Christie and me :)

 13 Nov 2012. Selamat Hari Deepavali kpd pembaca yang beragama Hindu. Ada ke? Ehe.

Our Lifegroup iaitu U3B pergi ke Desaru. Outing bersama utk merapatkan hubungan. Bersama brothers sisters dari unit lifegroup yang sama, we all bertolak dari McDonald belakang UTM nie around 8 am. Sampai di sana 1 hour and 30 minutes after that. Then set up, praise and worship and icebreaking time. Itu wajib kalau outing. Hehe. Then games time! My lovely rumet pun jadi game master juga. We all main treasure hunt. Got 18/20 pieces puzzle yang dapat dijumpai masa tu. Tch. ntah mana perginya 2 keping lg. Haha. Then main pass telur guna sudu dari mulut ke mulut. That awkward moment when you have to pass he egg guna sudu ke sudu to another brother. I can't breath. Haha. Last game, Armageddon. Game ni paling menyakitkan bagi aku. Haha. Game ni need us to have war with each other. So aku pula ditugaskan utk jaga flag kubu memang habis laa kena basah ngan peluru air. Ingatkan taknak basah then lastly kena juga. Tch. pastu kena pula tindakan ganas brother African,habis biru kaki aku. Mana perginya sikap loving among brother and sister in Christ nie? Nampak sangat semuanya dah eksaited main sampai takde sikap loving dah. I swear, I will not playing war game if involving any brothers dari African. Scary woo.

Desaru :)

Group One :)

Mula-mula kiteorang sampai memang panas giler. But thank God bila 2nd game dah redup sikit. Sunblock lotion yang aku pakai takyah cakaplah betapa banyak.. Haha.. full protection dari muka leher dan tangan.. kaki takyah sebab pakai seluar panjang. kekeke. Semangat UTM tu siap pakai topi UTM lagi. And NO Sunburn today. Thank God! Hee ^_^

Conclusion,cewah.. I'm having fun with my bros and sissy. Thank God for the weather,for the love among us.. we can get together tak kira bangsa dan negara.. :)



No comments: