Saturday, 19 January 2013

Semester Break Sem III

Hey lovelies (>‿◠)✌
Okay, saya tengah holiday sekarang ! Holi holi holiday ! Sweet ~~ Baru 2 hari di rumah and masih menyesuaikan diri dengan cuaca dan rutin hidup yang baru ecece bercakap lagak macam migrate ke luar negara je ahaha XD

Masa cuti ni plan memang nak makan tido online tengok tv mandi spend masa ngan my precious family. Takde something big. Okay maybe buat felt craft sikit. Maybe eh. Taktau lagi bila nak mula. Workshop dah kemas dah. Template pun dah. Cuma belum sampai seru nak buat. Muehehe.

Exam haritu, saya dah buat yang habis baik. Harap dapat result cemerlang laa aminnn. Takut nak cek display list. Tunggu official result je boleh ? Tapi nnti nyesal pula sbb tak sempat buat apa-apa pindaan kalau ada maybe nak deal ngan lecturer ke untuk up kan grade.. Hihihi.

So long see you guys in my next entry (>‿◠)✌


No comments: