Tuesday, 19 February 2013

Recommended Movie : A Werewolf Boy

Hey lovelies 。◕‿◕。


A Werewolf Boy

Movie yang paling aku tunggu-tunggu untuk keluar bersama English Sub di internet. Yelah,sebab nak harap movie nie tayang kat Malaysia,lupakan je laa. Heh. So let me share with you all any links untuk download movie nie with English Sub ye ~~

Kalau korang rasa terlalu besar file movie nie, boleh google sendiri okay untuk file yang lebih kecik. Tehee. Aku cuma nak share eng sub sebab aku percaya ramai yang tercari-cari eng sub citer nie. It worth your search :)

My personal opinion, it worth 4.5 stars. Walaupun ramai tak setuju dengan macam mana Park Bo Young meneruskan kehidupannya tanpa Song Joong Ki si Werewolf Boy,  but I'm okay with that. Not every story have their happy ending right? Be realistic. This is not Twilight. Muahaha. 


English Sub : Here or Here

Full Movie : Ganool 900 MB



No comments: