Thursday, 14 July 2011

⇨The Power Of Positive Thinking

Hai everyone !


Esok a.k.a in a few hours, keputusan UPU diumumkan tepat pukul 12 tghari. I bet mesti busy giler website MOHE masatu and I'm thinking of checking it in the afternoon lah. Malas nak berebut ngan korang yang pastinya di dahi bertampal LEPASAN STPM/STAM/ASASI and MATRIKULASI.Kasi chance kat korang dulu. 

Bila difikirkan,dah banyak dah bertawakal nie. Anything happen tomorrow,kena hadapi dgn postif. Yes,POSITIVE guys. So,be ready okay ! ;)




Will I get what I want ?

Please Lord. . .

Give me what I want.

Amin.. -.-


4 comments:

Mya Shukor said...

what ever it is pleaseeee make it beautiful! positive! haha jangankan petang. malam karang baru aku check :P------>ckp je ni. nti tergoda nk check awal jugak. haha

jgn lpe mesej i ye ;)

Veronica Vesella Letcheva said...

mesti u akan dapat UTM punya since UTM banyak budak matrikulasi juga! xD

Viera said...

@Mya Shukor
Haha. betul la tu yang.konon nk cek ptg tp cek juga around kul 12 td..sapa yg tahan wei! haha.
doa jd knytaan. really grateful nie.
nnti kita jumpa kat UTM tu pn klu u msuk la :)

Viera said...

@Vexi
kalau ml td i bca nie,konfirm mengaminkn.now,dh tau dh kptusan.hehe..i got it,yeay! praise the lord :)