Tuesday, 10 April 2012

I'm a Competent Driver ツ

Hey lovelies ◕ ‿-。

Ehem.Ehem.Dah tiada P lagi ye. :P

Tapi tapi tapi,sepanjang dua tahun memegang lesen P hanya berapa kali je drive kereta.Tu pun sebelum masuk Matrikulasi.Lepas habis matriks,balik pun ke tempat yang baru dah tiada chance lagi nak bawak keta.Huhu.Bukan apa,tak berani bawak keta yang besar-besar mcm 4WD tu.Setakat Viva,Myvi,Proton tu okaylah.Kang tak pepasal langgar orang sebab tak pandai adjust kebesaran space yang keta tu ambik.Haha.

Currently lesen nie takde kat tangan.Kat my daddy,sebab dia yang pergi atur nie haritu.So dapat balik lesen ni most probably balik cuti sem bulan Julai nanti kot.Boleh la try drive kat Johor tapi keta and motosikal kat sini biadab juga doe.*tu dia,dah jd org Johor dah* Haha.Takut nak bawak tapi takkan selamanya nak jadi penakut kan? Tau takpe.

Ok,short and simple entry. Bye!

2 comments:

Norshahrin Zainuddin said...

Hahaha..untunglaa dah P :p

Viera said...

ala,kau pun sama doe :P
Haha