Friday, 27 April 2012

Merindui F1T6 :)

 Hey lovelies 。◕‿◕。




Cuba detect nama siapa takde? Of course nama aku. Pfft. Dengki betul. Haha. Anyway tetiba rindu ngan semua bebudaks nakal tapi bijak kat dalam gambar nie.. F1T6 2010/2011,How are you guys ? Walaupun selalu bertegur sapa di group tapi jarang nak tahu lebih details life di Uni masing-masing sekarang.Terlalu sibuk menjadi alasan.Hehe. Biasalah tu. Kalau dah kerja nanti rasanya lagi sibuk kot. -.-"


Dari belakang:
Sukma(USM Penang),Bani(UPM Serdang),Din(UNIMAP),Sad(UMS),Khairil(UiTM Penang),Nas(UNIMAS),Alfian(UiTM),Mark(UMS) and Dayang(USM Penang).

Dari depan:
Rozy(UMP),Shellanie(UNIMAS),Me(UTM),Donna(UTM),Bad(UMS),Fiza(UTM),Ninnie(UPM Serdang),Carmelea(UNIMAS), and Jana(UPM Serdang).
Haa..sapa cakap bebudak matriks tak sure masa depan ? Ce tengok abang kakak korang nie sukses okay. Semua dapat pilihan masing-masing. Tiada yang kena lelong. Paling jauh pun dapat pilihan yang kelapan. Tu pun sebab pilihan depan-depan tu minta Universiti yang memang 4flat je boleh masuk macam UM.Heheh. Pengajarannya,apply uni dan course yang bersesuaian dengan keputusan.Jangan over confident sangat.4 flat student berlambak dah sekarang nie okay.

Entry kali nie sebenarnya intro je untuk entri akan datang,sempena keputusan penempatan matrikulasi dah pun keluar,so aku berniat nak share tips dan pengalaman survive di matriks untuk adik-adik yang tak tahu patut masuk matriks ke tak.Especially yang dapat masuk KML tu,Tahniah! Peluang datang sekali dalam hidup.Korang patut berbangga sebab budak-budak lepasan KML boleh dikatakan bebudak yang tahan lasak,tabah dan cekal. Ececeh. Haha. Dan life dekat matriks la akan korang rindu sangat kelak bila dah masuk Uni. Nak tahu kenapa ? Tunggu next entry ya !


4 comments:

Anonymous said...

honest sy ckap...stiap kli buka ktk,sy slalu impressm n suka sgt dengan blog ni..cntik n nice...simple je..stiap entry msti ada pengisian..keep it up my fren..anyway, i miss u so much..

from rozy

Viera said...

bos!
ngee :D

missing you too.

teda orang mau saya buli kat sini.hahaha..

^^

Felicia Richard said...

waiting for your next entry sis :D

Viera said...

Haha.coming soon dear.this monday ^^