Sunday, 1 April 2012

Huru Hara!

Ladies,nie bukan nak post pasal lagu Joanna&Co. tu ye.

Ni pasal kerja bertangguh tak menjadi.Huhu.

Kerja bertangguh amalan syaitan.

Kerja bertangguh,apalagi? Haha.


Minit mesyuarat PERSAKA berlambak minta disiapkan untuk sem nie.Dah enam kali meeting tapi still satu pun belum dapat ditaip.Haip haip. Setiausaha jenis apakah nie ? Haha. Bila bos besar minta baru tergesa nak siap.Tu pun error sana sini.Grr. Geram dgn diri sendiri yang suka sangat menangguh kerja.

Lepastu nak kena buat questionaire untuk research TITAS. Bila nie bila nie mau buat? Haiyaa. 

Takpe takpe,Esok buat ye Vie. Before mesyuarat RIOTS. Haha. Hah! RIOTS pun Vie jadi setiausaha juga.Huhu. Nampak gayanya pas nie nak tetapkan satu hari memang fokus on buat minit mesyuarat je. Yelah,minit mesyuarat nie kena siap dalam masa 3 hari pas mesyuarat tahu tak ? so Vie,untuk PERSAKA buat minit mesyuarat malam Khamis la.Sebaik je pas habis mesyuarat petang tu.Ada je naib setiausaha tapi rasa macam menyusahkan Kak Ain pula.Heh.Takpelah.Belajar lah berdikari Vie.Kak Ain pun sibuk dengan kerjanya kat PRS KTR nie so Vie boleh tolerate la kali  nie.Hehe.

Okay post merepek je.More to monolog with myself. Sila abaikan. :P


No comments: