Saturday, 31 March 2012

❤ Kite Jumpe Mejar Faiz!



Haa~

Ambik kau gambar sebesar-besarnya kalau boleh.Haha.Kawan aku cakap aku macam artis kat dalam nie.Cehceh.Sebab? Style rambut and bentuk muka.Apakah? Haha. Thnkyou Mejar sbb sudi tangkap gmbar ngn retis picisan mcm kite nie.Auww~Mejar nie sangat hensem tau tak? Secara LIVE tengok memang fuhhh cair beb! *gatal la tu* Haha..senyuman dia very sweet and charming..dulu sebelum jumpa dia LIVE rasa macam ala biase je mejar tu..tak hensem pun..skrg dah jumpa,bapak smart giler.Heheee.Kalau jumpa Dr SMS mau nya kite pengsan tadi.Haha..UTM,next year jemput DR SMS pula k? Haha.



Tadi kite pergi UTMost Imagination  kat Padang Kawad UTM.Event nie memang event tahunan UTM.Jemput orang luar kenal-kenal ngan fakulti di UTM.Sasarannya memang bebudak sekolah menengah la..bebudak matriks Negeri Sembilan pun ada..

Kat event nie,macam Jom Masuk UTM sekaligus ada pameran rekacipta yang kreatif dan inovatif gler.Tp syg kite tak tangkap gambar banyak-banyak td.Tak bawa kamera.Tak expect pun akan pergi sini sebab agak jauh la dari kolej kediaman kita tapi kan pagi tadi ada test programming so alang-alang dah kuar bilik terus kol delivery minta antar g Padang Kawad.Sebab weekend takde bus UTM kat dalam.Bus UTM antar bebudak g UMall and Jaya Jusco je.

Balik dari Padang Kawad,jalan kaki je.Santai. Sebab cuaca pun mendung.Lepas hujan so kita ngan budak comel dari Sabah,si Ain riang ria raya je balik jalan kaki.Tak terasa penat pun.Hehe.

Hari ni sangat seronok.Pedulikan test tu.Yang lepas biar lah.Haha.Yang penting kite dah buat yang terbaik!

Yang PALING PENTING,kite jumpa MEJAR DR FAIZ KHALEED..❤❤❤


No comments: