Tuesday, 27 March 2012

Cute Items for SALES ❣

Hey lovelies ツ

Rajin pula cik Viera ni skrg update blog.Yelah,wajah blog yang baru mestila semangat nak update.Ececeh.Padahal takde kena mengena pun.

Okay kali ni nak promote cik Viera punya bisnes.V ada buat neckstrap dan hp strap and keychain masa cuti panjang haritu memang untuk dijual kat online and UTM juga..so,korang boleh support my bussiness dengan menjenguk ke kedai comel saya --->vieracuteshoppe.blogspot.com.

Antara yang V jual sekarang ;





Comel tak ? Ngee~

Nak tengok lagi sila ke sini ya --> Viera Cuteshop 2012 Collection

Sudikan diri untuk membeli dan share ya.Hehe.


No comments: